Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /mnt/env/alexm/production/public_html/wp-content/plugins/____js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Welkom op de website van AM.com - Alex Manuputty

Welkom op de website van AM.com

 In Lifestyle

Welkom op de website van AlexManuputty.com, de website die vanaf oktober 2016 gelanceerd is en jou hopelijk op weg kan helpen.

Mijn doel met mijn persoonlijke website is om mensen dichterbij de persoon AlexManuputty te brengen. In de missie in mijn bedrijven geloof ik in het samenwerken met andere expertises en geloof ik erin dat je elkaar alleen maar sterker kunt maken. De rode lijn en visie in deze bedrijven ademt en straalt dit dan ook uit: Teamwork.

Door AlexManuputty.com kan ik jou online kennismaken over de coach AlexManuputty en kan ik jou o.a. mijn visie in mijn blogs van informatie voorzien dat jou op weg kan helpen. Tevens het profileren in mijn werkwijze hoe mensen te helpen, te trainen en te coachen. Dit zal ook weer in online coachen terugkomen. Van het logo tot de kleuren van deze site is waar ik voor sta.

Het logo staat voor balans en kracht. Want zodra dingen in het leven in balans zijn, zorgt dit voor meer structuur. Door consistent te werken aan doelen geloof ik dat je daar meer kracht uit zult halen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Dus lijk het je leuk en nuttig om mijn blogs te blijven volgen en lezen, de eerste stap heb je al gezet door de tijd te nemen om mijn eerste blog/ welkoms tekst te lezen. Vanaf nu ga ik jou van A tot Z proberen te helpen en waar jij eventuele vastloopt, tegenaan loopt of gewoon handig vindt om te weten.

Alex, jouw persoonlijke (online) coach!