Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /mnt/env/alexm/production/public_html/wp-content/plugins/____js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Performance Coaching SSKT - Alex Manuputty

performance coaching SSKT

Er wordt tegenwoordig steeds meer van een (top)sporter gevraagd. Dit maakt het belang van de fysieke gesteldheid in elke sport steeds groter.

Een optimalisatie van het fysieke zorgt ervoor dat een atleet zijn talent en gevoel voor de sport maximaal kan benutten. Iedere sporter blijft zich ontwikkelen. Fysieke training is in deze tijd dus steeds belangrijker om prestaties te leveren. AM richt zich via ‘sport performance’ op de prestatie sporters. Wij bieden de mogelijkheid tot sportspecifieke fysieke/ kracht trainingen voor iedere sporter met een duidelijk doel.

Als sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van Sport Specifieke Kracht-Training (SSKT). Sportspecifieke training zal ervoor zorgen dat je beter wordt in de sport die jij beoefend. Sterker worden, explosiever, sneller en krachtiger zijn resultaten die behaald kunnen worden. Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan.

Vanaf 4 sessies per maand

Vanaf €170,-

  • Flexibel inzetbare lessen
  • Gratis proefles inbegrepen
  • 60 minuten per sessie
  • 75 minuten (optioneel)